Informatii produs

Povestea parfumului:

Sticla iconica in forma de diamant a parfumului La Nuit Trésor in aceasta editie limitata este imbracata intr-un voal de dantela de inalta calitate si realizata exclusiv pentru Lancôme de istoricul atelier frantuzesc de dantela Maison Sophie Hallette.

Descopera La Nuit Trésor Dentelle de Roses, noua editie limitata, creat cu cele mai rare ingrediente: esenta de trandafir din Damasc, imbracata intr-o dantela florala si innaltata de un acord catifelant intens de zmeura. O adevarata declaratie de dragoste intr-un parfum. Un diamant imbracat intr-un voal negru, sensual. Noua potiune de dragoste a secolului XXI creata exclusiv pentru Lancôme de doua stele a parfumeriei frantuzesti cu maestrie unica.

Compozitia parfumului:

Note de varf: acord de fructe rosii, esenta de mandarina, esenta de bergamota.

Note de mijloc: esență trandafir din Damasc, absolut de trandafir din Damasc.Notele de baza ale parfumului: esenta de Patchouli, acord de catifea.

Pentru aceasta sticla de parfum unica, Maison Sophie Hallette, a creat un voal pretios pentru a decora diamantul negru Lancôme; simbol al unei iubiri subtile și pasionale care se construiește zilnic.

Produse Similare

0 of 8