Informatii produs

Așa cum René Lacoste a inventat tricoul polo pentru o mai mare libertate pe teren, și jucătoarele își doreau libertatea. Scurtându-și fustele plisate, au încălcat convențiile pe parcurs. Lacoste a surprins din nou acest spirit printr-o colecție de parfumuri.

#

 

 

Elegant, cu o notă jucăușă, L.12.12 French Panache Pour Elle întruchipează spiritul vesel al sărbătoririi victoriei. Un parfum fructat, luminos, pentru femei, vibrează cu neastâmpărul coacăzului negru, al bergamotei și al piperului roz. Un acord spumos de Champagne Rosé scânteiază în inima sa și este îmbrățișat de iasomia arabă (Jasminum sambac) și Rose Essential™. O cominație modernă de patchouli, cashmeran (blond woods) și mosc sclipește în notele care se dezvăluie la câteva ore de la aplicare.

#

Ingrediente Principale

Trandafir

Patchouli

Cassis

#


CAMPANIA FRENCH PANACHE
Lacoste L.12.12 French Panache Pour Elle se prezintă într-o sticlă roșie modernă, marcată cu blazonul sub forma renumitului crocodil al producătorului. Capacul alb imaculat este scos în evidență de o dungă albastru-aprins - o trimitere la versiunea masculină a acestei arome radiante.

Fiți jucăușă și impresionați!