Informatii produs

CE ESTE:

Eau de Parfum Intense exploziva. Un foc de artificii floral, un concentrat de bucurie.

Combinatia citrice-neroli din notele de varf elibereaza o energie care insufleteste incisiv notele florale. Energia lor vibranta da culoare buchetului floral din inima acestei Eau de Parfum Intense in care se imbina trandafirul centifolia de Grassse, rotund si puternic, si iasomia grandiflorum, alta emblema din Grasse, cu nuantele sale fructate puternice si unice.

Corul acesta de flori este propulsat de un ecou lemnos care invaluie notele de fond. Santalul si patchouli-ul, energizate de un strop de vanilie de Madagascar dulce si calda, confera o luminozitate puternica acestei Eau de Parfum Intense pline de viata.

CE FACE:

JOY de Dior, Eau de Parfum Intense este o noua explozie florala care lasa in urma bucurie, florile izbucnind vesel in toata splendoarea lor multifatetata.Luminoase si suculente, citricele se imbina cu stralucirea colorata a trandafirului de Grasse si a iasomiei, intensificate de ecoul lemnos invaluitor al lemnului de santal vanilat. „Am creat aceasta versiune a JOY de Dior in jurul unei explozii, al unei izbucniri florale luminoase ca un foc de artificii. Mi-am dorit sa ii accentuez latura senzuala, sa o prezint intr-o lumina noua, sa-i subliniez prezenta conferind notelor lemnoase mai mult volum, o «profunzime» mai senzuala.”

François Demachy, Parfumier-creator Dior

Asemeni unei bijuterii lucrate cu maiestrie, flaconul JOY de Dior Eau de Parfum Intense afiseaza o noua versiune a motivului impletit emblematic („cannage”) al Dior. Impletit mai larg si mai modern, capteaza si difuzeaza lumina bazandu-se pe contrastul, miscarea si sofisticarea lucraturii in sticla.

Pe partea de jos a flaconului este gravata „roza vanturilor”, semnul care poarta noroc Casei Dior, adapostit ca o comoara in inima parfumului JOY de Dior Eau de Parfum Intense.

Inca si mai intens, parfumul JOY de Dior Eau de Parfum Intense are nuanta roz a obrajilor imbujorati, a emotiei si a placerii. Tinuta in palma, bucuria devine palpabila.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru a prelungi acest moment de bucurie:

1. Treziti-va simturile cu JOY by Dior Foaming Shower Gel.

2. Invaluiti-va in textura incantatoare a JOY by Dior Moisturizing Body Lotion.

3. Vaporizati JOY de Dior Eau de Parfum Intense pe punctele unde se simte pulsul.

INGREDIENTE

#14299/A Alcohol - Parfum (Fragrance) - Aqua (Water) - Linalool - Limonene - Benzyl Salicylate - Ethylhexyl Methoxycinnamate - Hexyl Cinnamal - Citronellol - Hydroxycitronellal - Alpha-Isomethyl Ionone - Butyl Methoxydibenzoylmethane - Ethylhexyl Salicyla

Produse Similare

0 of 14

Miros plăcut și rezistent

Miros plăcut și rezistent

12 Apr 2022