Informatii produs

CE ESTE:

J’adore Eau de Parfum este marele floral feminin al Casei Dior. Un buchet cizelat pana in cele mai mici detalii, ca o floare "croita" pe masura. Esenta de ylang-ylang cu note floral-fructate si esenta de trandafir de Damasc din Turcia se imbina cu un duet rar, compus din Iasomie grandiflorum de Grasse si Iasomie Sambac din India, de o senzualitate fructata si plina de voluptate. Flaconul J’adore este la fel de feminin ca parfumul. Preluand liniile curbe si senzuale ale amforei emblematice create de Christian Dior, este impodobit cu legendarul colier Massai, asemeni unei bijuterii ce infrumuseteaza gatul unei femei.

"J’adore este un parfum extraordinar, pentru ca reuseste sa seduca fara efort, avand o semnatura originala. E voluptuos, fara sa fie apasator. Este o compozitie care alatura contrariile, transformand notele florale emblematice intr-un ansamblu captivant, inedit si misterios. J’adore inventeaza o floare care nu exista."

François Demachy, Parfumier-Creator al Casei Dior

IASOMIA DIN GRASSE

Iasomia grandiflorum din Grasse, insorita si cu arome de dulceata, si Iasomia Sambac din India, cu accentele sale calde de floare de portocal, isi unesc fortele si diferentele pentru a da nastere unei note superbe, intruchipare absoluta a caracterului floral. Floare exceptionala, iasomia trebuie culeasa in zori, cand aroma sa este cea mai puternica. Un moment suspendat in timp, in care, sub lumina perfecta, iasomia se bucura din plin...

CE FACE:

J'adore Eau de Parfum reuneste cele mai frumoase flori din cele patru colturi ale lumii:

o Ylang-Ylang cu note fructate si exotice.

o Trandafir de Damasc din Turcia, vibrant si suav.

o Iasomie grandiflorum de Grasse, cu note de caisa si de dulceata.

o Iasomie Sambac din India, cu fatete calde de floare de portocal.

o Tuberoza din India, cu frumusetea sa alba si impetuoasa.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru o rutina imbunatatita si intensa:

1. Se aplica J'adore Beautifying Body Milk.

2. Se vaporizeaza J'adore Eau de Parfum pe punctele unde se simte pulsul.

3. Pentru un plus de frumusete, se continua cu J'adore Dry Body Oil.

Produse Similare

0 of 12