Informatii produs

PRIMUL PARFUM SOLAR SĂRUTAT DE SOARE

Răspândește Aura printre comunitatea ta cu noul parfum solar și sărat, o nouă dependență senzuală, ca un apus de soare fără sfârșit.

. O STICLA LUMINOASĂ, RADIANTĂ

. INGREDIENTE DIN SURSE SUSTENABILE

. NOUL PARFUM MUST-HAVE AL ZENDAYEI

Idôle Aura este noul totem orbitor al puterii, o sticlă de parfum ce radiază în mod unic.

Are două laturi diferite, întruchipând aura puternică a fiecărei femei. Idôle are în continuare cea mai subțire sticlă din lume, iar acum este și cea mai puternică: Idôle Aura se ridică în picioare, impunătoare, gata să răsune speranțele unei generații.

În centrul acestui simbol al succesului colectiv, o aură luminoasă roz-aurie dezvăluie o inimă metalică caldă, care vibrează cu energie, precum razele solare ce radiază din inima sticlei. O aură care vine din interior, intensificată de o irizație albă, strălucitoare, pe spatele sticlei.

Acesta este un parfum feminin ce deschide calea către un viitor mai bun, optând pentru ingrediente provenite din surse sustenabile, precum trandafirul Damascena și vanilia Bourbon, asigurând condiții decente de muncă și prețuri corecte pentru fermieri, păstrând în același timp ecosistemul și oferind un parfum floral impecabil. Această experiență olfactivă fără precedent și universală este posibilă datorită dedicării a trei femei parfumere care se reunesc de pe trei continente diferite.

Notele parfumului:

TRANDAFIRI SOLARI

Note de top: trandafirul Damascena cules manual în Isparta și trandafirul Centifoglia din Grasse, alese pentru a-ți trezi simțurile.

VANILIE SĂRATĂ

Note de mijloc: iasomia intensă și orbitoare luminează parfumul pentru o senzație radiantă.

IASOMIE STRĂLUCITOARE

Note de bază: o vanilie lăptoasă pudrată și cristale sărate se topesc într-un strat delicat de mosc.

INGREDIENTE

ALCOHOL ,PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, METHYL ANTHRANILATE, CITRAL, METHYL 2-OCTYNOATE, CI 14700 / RED 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, F.I.L B277769/1

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Summer Sales
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Summer Sales
  promotion

0 of 13