Informatii produs

#

GUCCI BLOOM ACQUA DI FIORI

Legăturile create în spontaneitatea și bucuria tinereții, prieteniile dintre femei devin rapid de neatins, capabile să reziste în timp. Fiind parfum proaspăt și vivace creat din aroma originală, Gucci Bloom Acqua di Fiori sărbătorește vitalitatea, energia tinereții și prietenia.


POVESTEA GUCCI BLOOM

Create de Alessandro Michele, parfumurile Gucci Bloom au fost inspirate de ideea unei autenticități absolute, care înflorește în spiritul diferenței.

#

Cucerind atitudinea de a fi liberi pentru a vă exprima, cei care se conectează cu parfumul Bloom nu se tem de experiența vieții și a fructelor sale pentru a scoate la iveală adevăratul sine.


PARFUMUL#

Emanând o prospețime și o vitalitate intensă, acordul sensibil dintre galbanum și mugurii delicați de coacăz deschide notele de vârf. Tonurile subtile de mosc provenite de la frunzele plantei galbanum contrastează notele ușor picante ale mugurilor de coacăz. Notele de inimă conțin aroma bobocilor de iasomie, caprifoilor și tuberozelor din Gucci Bloom și nota de bază senzuală conferită de mosc și a lemnul de santal adaugă căldură și profunzime.


DESIGNUL

Reflectând designul Gucci Bloom, cutia exterioară și eticheta interioară a parfumului Gucci Bloom Acqua di Fiori prezintă un imprimeu floral straniu într-o notă verzuie. Tiparul frunzelor, crengilor de cireș și al florilor de pe toile este încadrat cu negru și este de asemenea reprezentat pe eticheta sticlei de o culoare roz pal.

#

CAMPANIA

Situată pe un obiectiv mistic și antic, noua campanie a parfumului Gucci Bloom spune povestea a patru femei care trăiesc într-o grădină a viselor. Protagonistele sunt femei carismatice și fermecătoare: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith și Susie Cave, se alătură unei secvențe extrase parcă dintr-un vis.

INGREDIENTE

Alcohol Denat , Parfum , Fragrance, Aqua, Water , Eau, Citronellol, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxycitronellal,Benzyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol,Limonene, BHT, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral.

Produse Similare

0 of 13