Informatii produs

O fuziune bogata si luxoasa contrastanta cu alura seductiei misterioase: O introducere îndrazneata ispiteste simturile cu o alchimie exotica, compusa din mure salbatice, nuante de lemn negru dulce si Chili condimentat pentru un strat seducator al sex appeal-ului si caldura emanata prin piele.

O inima enigmatica deschisa incapsuleaza amestecul bogat de flori exotice, evocand pofta si pasiune - esenta acestui parfum. Floare de lotus este cunoscuta pentru puterea sa de seductie hipnotica. Divina floare Champaca creeaza un rasfat cu textura sa bogata in timp ce trandafirul rosu Baiser da un indiciu de senzualitate - ambele iconice pentru calitati lor afrodiziace si stimulatoare.

O baza calda si ametitoare completata de o pata de obraznicie a pielii negre, Chihlimbarul de lux si vanilia tahitiană dezlănțuie enigmatic dorințele ei INTENSE ascunse.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT. SD ALCOHOL 40-B, *******, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, COUMARIN, *******, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, *******, PARFUM, WATER/EAU (AQUA) (*).

Seducator!!!!

Miroase incredibil de bine pentru cine prefera parfumurile dulci si incitante.

18 Dec 2016