Informatii produs

CALVIN KLEIN ETERNITY FLAME

Mereu pasionat, ETERNITY Flame sărbătorește călătoriile vieții prin dragoste și apropiere.Aroma seducătoare, orientală a fost reimaginată prin adăugarea notelor fructate strălucitoare și a celor florale delicate, pentru a crea un parfum irezistibil.

#Moss


Pasionat și seducător, ETERNITY Flame pentru femei sărbătorește cele mai importante călătorii ale vieții, cele ale apropierii și iubirii.Straturile parfumate ale notelor florale orientale de mandarin și de Lathyrus se suprapun cu notele de rășină de laudanum. Amestecul neașteptat de fructe strălucitoare și flori aromate creează un parfum cald și senzual, cu note finale irezistibile.

Parfumul în sine este luminos, evocând flacăra arzătoare a pasiunii. Întruchipând esența celor mai importante elemente ale vieții, este o forță solară, simbolizând căldura, devotamentul și afecțiunea.

#BottleNotes

EXPERTENTIPP

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, PROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, CITRAL, ISOEUGENOL, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), D&C ORANGE NO. 4 (CI 15510), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).