Informatii produs

Spiritul unei noi generatii capturat intr un parfum. Un gourmand distinct floral Eau de Parfum: o nota de dependenta de migdale, texturate cu Floari de portocal și Patchouli, semnatura marcii.

Inspirat de deliciile libaneze, parfumul se deschide cu fisticul prăjit și para luminoasa pentru note de varf adictive. In notele de mijloc, esentele de Migdale și Flori de Portocal Absolute, aduse impreuna, creeaza o nouă nota exclusive de Flori Ormond, ce dezvaluie fatete pretioase si gourmande. Boabele de Tonka si laptele de migdale denota impreuna un traseu fin de migdale in timp ce Patchouli marcheaza finala ELIE SAAB final.

O sticla prețioasa rotunda ca o bijuterie, impodobita cu o floare metalica albastra si aurie, inspirata de accesoriul ELIE SAAB.

Elie Saab este maestrul incontestabil al podoabelor de exceptie, remarcat prin creatii unice care pun in valoare femeia si ii subliniaza senzualitatea. Inspirat de femei, acesta lucreaza minunat cu broderiile, drapajele somptuoase, cu o modernitate din alt timp. Elie Saab Le Parfum deschide portile universului fabulos al acestui creator de moda.