Informatii produs

O apă de toaletă pentru femei.

Jucăuș și efervescent.

Surprinzător de dependență, Eau de Sisley 3 strălucește cu seducția unei rochii decoltate. Tachinatoare și distante, Eau de Sisley 3 este neașteptat de capricios.

Combinația sa puternică tonică reiese dintr-o succesiune subtilă de note proaspete: esență de bergamotă, esență de mandarină, amărăciunea de grapefruit și aciditatea de lămâie. Inima sa exotică și senzuală combină ghimbirul roșu cu deliciul moale al osmanthusului chinezesc și note de piersică și caise. Un spirit feminin, lasă un miros delicios în urma purtătorului său, sculptat de puterea paciuliului și a vetiverului, netezimea benzoinului și a vaniliei și moliciunea moscului.

Parfumuri Eau de Sisley: 3 variante creative de prospețime chypre, perfecte pentru fiecare ocazie sau stare de spirit, fiecare dezvăluind o altă fațetă a acestui parfum clasic.

INGREDIENTE

ALCOHOL, WATER/EAU (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ISOEUGENOL, GERANIOL, EUGENOL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL. IL#2A

Seznamy složek obsažené ve složení produktů Sisley a Hair Rituel by Sisley jsou pravidelně aktualizovány. Před použitím produktu si pře�těte seznam složek na obalu.

Produse Similare

0 of 14