Informatii produs

Aroma femnina de succes Light Blue este reprezentata de semnatura sa de neuitat.

Creat in 2001 de parfumerierul Olivier Cresp, Light Blue a reprezentat un progres in parfumeria feminina și a devenit un blockbuster la nivel mondial.

La 15 ani de la lansare, Olivier Cresp reinterpreteaza acest parfum iconic - pastrand semnatura unica de cocktail de fructe si evidentiind intensitatea si senzualitatea ca niciodata.

Light Blue Eau intense, aceasta noua creatie satisface asteptarile consumatorilor de azi: ei doresc intotdeauna mai mult, intotdeauna vor sa se simta invaluiti de dimineata pana seara ... pentru ca atunci cand iubim un parfum, nu avem niciodata de ajuns.

Sinonim cu stralucirea italiana si traditia siciliana, Dolce&Gabbana ofera un lux modern si neconventional, care imbina inovatiile indraznete cu mostenirea mediteraneana a originilor sale. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt accesoriul suprem pentru a-ti exprima starea de spirit. Daca hainele definesc silueta barbatilor si a femeilor, un parfum senzual permite patrunderea in profunzimea fiintelor lor.

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BHT, CI 42090 (BLUE 1)