Informatii produs

Noua formula a capsulelor contine “Triplul Complex de Ceramide”, fiind compus din ceramide de tip 1,3 si 6. Imbunatatirea fata de cealalta formula este data de adaugarea ceramidelor de tip 3 si a mai multora de tip 1. Acestea din urma fortifica oferind fermitate pielii, ceramidele de tip 3 actioneaza ca un magnet asupra hidratarii, iar cele de tip 6 ajuta la exfolierea naturala a pielii.

In plus mai avem prezente Extractul de Fenicul marin, Uleiul de Tsubaki, Colesterol, o cantitate mai mare de acizi grasi esentiali si derivati ai vitaminei A.

Extractul de fenicul marin imbunatateste reinnoirea celulor de la suprafata pielii, de asemenea contine proprietati antioxidante care lupta impotriva radicalilor liberi ce duc la deteriorarea pielii si la aparitia prematura a semnelor imbatranirii pielii.

Uleiul de Tsubaki contine o concentratie mare de Omega 6 si 9 care ajuta la nutritia si protejarea pielii. Acesta imbunatateste productia naturala de colagen diminuand liniile fine si ridurile.

“Advanced Ceramide Capsules” este un serum care ofera hidratare, luminozitate si fermitate pielii, diminueaza liniile fine si ridurile, ajula la exfolierea naturala a pielii si la reinnoirea celulelor.

Pentru cele mai bune rezultate este recomandat a fi folosit ca parte a ritualului zilnic de ingrijire impreuna cu Superstart si produse din gamele Ceramide Lift & Firm, Ceramide Premiere sau Prevage, in functie de nevoile fiecareia.