Informatii produs

Boss Ma Vie Pour Femme Florale se deschide cu notele de top de floare de cactus pentru a cuprinde puterea feminină precum și sentimentul de independență. Eleganța naturală a florii de cactus este evidențiată de către două icon-uri puternice ale parfumeriei ce se regăsesc ca note de mijloc: Iasomia de Sambac și Trandafir Absolut. Fuzionând împreună pentru a crea portretul unui frumos buchet de flori, aceste ingrediente simbolizează nevoia femeii de a se opri și a savura momentele cu adevărat speciale.

Hugo Boss este unul dintre liderii brandurilor de lux si premium in fashion si parfumerie. Fondata in Germania, in 1929 de catre Hugo Boss, compania cuprinde in prezent diverse game independente de parfumuri: BOSS - un parfum increzator si sofisticat; BOSS Green- un parfum inovativ si dinamic; Boss Orange - un parfum lejer si autentic si HUGO - un parfum progresiv si contemporan.

INGREDIENTE

Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Methyl Cyclodextrin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Bht, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Coumarin, Citral.

Produse Similare

0 of 10