Informatii produs

#

GUCCI BLOOM NETTARE DI FIORI

Gucci Bloom Nettare di Fiori explorează caracterul misterios și intim al unei femei, al autenticității, încrederii și nonconformismului său. Pornind de la originalul Gucci Bloom, parfumul bogat și floral este amplificat de esența intensă a Chypre.


POVESTEA GUCCI BLOOM

Primul parfum dezvoltat în întregime sub viziunea lui Alessandro Michele, Gucci Bloom Eau de Parfum a fost inspirat de ideea unei autenticități absolute, de libertatea de a fi tu însuți.

#

Sărbătorind vitalitatea și diversitatea celor care se identifică cu filozofia modernă a mărcii, aromele Gucci Bloom care au urmat sunt pentru cei care experimentează viața și fructele sale, pentru a putea deveni eul lor adevărat.


PARFUMUL

#

Având o notă florală superioară, parfumul transmite un sentiment mai profund de feminitate prin amestecul senzual, lemnos cu ghimbir și trandafir în notele de vârf și un final delicat, enigmatic în notele de bază ce conțin patchouli, mosc și osmanthus.


DESIGNUL

Întruchipând esența sa mult mai intensă, o nuanță neagră a imprimeului straniu floral înfrumusețează cutia parfumului Gucci Bloom Nettare di Fiori. Tiparul frunzelor, al crengilor de cireș și al florilor de pe toile este încadrat cu negru și este de apare de asemenea pe eticheta sticlei de o culoare roz pal.

#

CAMPANIA

Situată pe un obiectiv mistic și antic, noua campanie a parfumului Gucci Bloom spune povestea a patru femei care trăiesc într-o grădină a viselor. Protagonistele sunt femei carismatice și fermecătoare: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith și Susie Cave, se alătură unei secvențe extrase parcă dintr-un vis.

INGREDIENTE

Alcohol Denat, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Benzoate,Isoeugenol, Farnesol, Eugenol,

Produse Similare

0 of 14