Informatii produsBLACK ORCHID EAU DE PARFUMApa de parfum Black Orchid dezvaluie in notele de varf acordurile afrodisiace de trufa neagra contopite cu cele narcotice de ylang ylang - cu note subtile de bergamota efervescenta si portocala amara. Pruna neagră, dulce si infuzata in rom, invaluie extractul de orhidee neagra intr-o senzualitate aurie, în timp ce acordul lemnos de patchouli si vanilia cremoasă adauga o nota calda.

Parfumul Black Orchid Parfum aduce un omagiu florii rare si povestii sale iconice cu o noua iteratie captivanta, creata atat pentru cei devotati Black Orchid, cat si pentru cei care o descoperă pentru prima data.

#
#

Note cheie: TRUFA NEAGRA, BERGAMOTA, ORHIDEE NEAGRA, PRUNA NEAGRA, ACORD NOIR GOURMAND, PATCHOULI

Mod de aplicare: Pe pielea curata, pulverizati parfumul o data sau de doua ori, pe zonele dorite. Nu masati parfumul pe piele, deoarece acest lucru influenteaza dezvoltarea notelor parfumului pe piele.
Evaziva orhidee neagra, creata din cautarea lui Tom Ford pentru „floarea perfecta - luxoasa, eleganta, pura si sofisticata”.

“Black Orchid este un amestec bogat de condimente si intuneric care se invarte in jurul tau, pentru a fi mai aproape si mai aproape de tine. Dezlantuiti-i puterea perfecta - ata rara, cat si extraordinara.” – TOM FORD

#

INGREDIENTE

Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Citral, Farnesol, Cinnamal, Methyl 2-Oc

Produse Similare

0 of 14

Luxury

Un parfum deosebit. Un pic greoi chiar, dar te scoate imediat din anonimat. Il consider perfect pentru serile de iarna.

09 Apr 2018