Informatii produs

Primul* balsam regenerator care invaluie pielea si favorizeaza ciclul sau natural de reparare. Dior Cica Recover Balm permite repararea rapida a celor mai fragile si deteriorate zone ale pielii, oferind in acelasi timp o senzatie intensa de calmare si refacere .

REPARA. Pielea pare revitalizata in doar 72 de ore**, datorita complexului de recuperare cu extract de musetel si centella asiatica din compozitia Cica Recover Balm.

CALMEAZA. O emulsie cu efect instantaneu de prospetime si relaxare. Balsamul calmeaza si alina senzatiile de disconfort ale pielii.

RESPECTA. Formulat fara parfumuri de sinteza, cu ingrediente de origine naturala*** in proportie de 91%, Cica Recover Balm este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si cele mai sensibile.

*La Dior.

**Autoevaluare prin punctaj – 34 de persoane (3 zile de utilizare)

*** Valori calculate pe baza normei ISO 16128, Partile I si II, incluzand procentajul de apa.

Un balsam cu textura bogata si cremoasa, care patrunde in piele, transformandu-se intr-o emulsie fina, fara sa lase nicio pelicula uleioasa sau lipicioasa, in perfecta armonie cu pielea. Odata ce a patruns in piele, formula ofera protectie asemeni unui bandaj, pentru o senzatie imediata de calmare. Cica Botanical Complex combina ceara de musetel si centella asiatica.

Ceara de musetel: extrasa din florile de musetel salbatic din Maroc, ajuta la imbunatatirea gradului de suplete a pielii si limiteaza pierderile de apa, pentru un efect de hidratare de durata, protejand suprafata pielii. De asemenea, calmeaza senzatiile de disconfort ale pielii fragile sau iritate. Centella asiatica: cunoscuta ca „iarba tigrului” sau „cica”, prescurtat, aceasta planta cu proprietati de revitalizare ajuta la purificarea pielii si sustine procesul de reparare.

Cica Recover Balm este imbogatit cu acid hialuronic si unt de shea, pentru hidratarea si hranirea intensa a pielii.

Pielea este revitalizata: +46%*

Pielea este calmata: +48%*

Pielea este hidratata: +65%*

Pielea este confortabila: +57%*

Pielea este mai frumoasa: +47%*

*Autoevaluare prin punctaj, 34 de persoane, timp de 7 zile.

CUM SE UTILIZEAZA?

Balsam multifunctional: se aplica zilnic pe fata, pe gat si pe toate zonele uscate sau sensibile ale corpului.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS

0 of 11