Informatii produs

AURA MUGLER întruchipează instinctul unei femei și îi dezvăluie aura. Conectată la natura sa interioară și la cele mai profunde simțuri, fiecare femeie descoperă o forță neașteptată. Condusă de instinct, ea se metamorfozează și aura ei strălucește puternic. Este apa de parfum ce îmbină prospețimea florală cu senzualitate felină.

Mugler a reinventat familia olfactivă ORIENTAL VERDE pentru a crea primul parfum ORIENTAL FLORAL CARNAL. Un parfum ce se dezvăluie în trei inimi:

INIMA INSTINCTIVĂ este coloana vertebrală a parfumului. Întruchipează întâlnirea dintre lumea plantelor și cea a animalelor. Conține supradoză de ulei esențial de Liana Tigrului ce se îmbină armonios cu migdale dulci, note de fum și vanilie.

INIMA FLORALĂ oferă prospețime vibrantă și intensă. Această inimă ne conduce cu gândul spre o pădure primitivă, fantastică. Frunzele de rubarbă sunt în doză dublă și se îmbină cu extract de floare de portocal.

INIMA CARNALĂ emană o senzualitate care este atât sălbatică, cât și atrăgătoare. Evocă un miros senzual carnal. Îmbină foarte îndrăzneț o cantitate specifică de vanilie de Bourbon cu o notă lemnoasă denumită Wolfwood. Wolfwood este rezultatul unor arome rășinoase intense.

Ascultă-ți instinctul!

INGREDIENTE

Alcohol. Parfum/Fragrance. Aqua/Water/Eau. Alpha-Isomethyl Ionone. Limonene. Linalool. Ethylhexyl Methoxycinnamate. Butylphenyl Methylpropional. Benzyl Salicylate. Coumarin. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Ethylhexyl Salicylate. Hexyl Cinnamal. Citronellol

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  Summer Sales
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
  promotion
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv

0 of 10

neli

Un parfum deosebit, cel mai bun Mugler dupa mine.La inceput mirosi o padure toamna,covorul de frunze jilave.Apoi incepi sa recunosti muglerurile, trece spre oriental.Sticla, memorabila.Recomand !

13 Apr 2018

Perfect

Miros care incita, delicat dar puternic in acelasi timp. Tipic...MUGLER! Merita!

10 Apr 2018

Magnific

Aura este o apa de parfum care a comprimat in sine intreaga natura, a asezonat-o cu feminitate si cu sex-appeal spre a scoate din anonimat si a identifica femeile puternice in aceasta jungla urbana.

10 Apr 2018