Informatii produsSTORIES

Indraznet, curios, increzator

Un parfum cu cotraste izbitoare, precum orasul in sine. Inspirat din pulsul dinamic al orasului NYC, DKNY Stories este un parfum urban, ambrat cu margine feminina moderna. Notele proaspete ale piperului roz si spuma fructului guava roz aduc o introducere captivanta catre inima florala a irisului negru, in timp ce vanilia calda si senzuala, lemnul de santal si chihlimbar creeaza un final captivan si memorabil

#
#Note cheie:
Oferind o concentratie inalta de esente durabile perfecte, purtat in fiecare zi, apa de parfum este ca o poveste minunata - pe care nu vrei sa o mai opresti. Note cheie: Piper roz, Spuma de guava roz, Cardamon negru, Iasomie sambac, Ceai alb, Iris negru, Boabe de vanilie, Lemn de santal alb, Acorduri de Grey Aber. Momentele de aventura ce te trezesc la viata si pulsul vibrant al orasului ce iti evergizeaza povestea ta. Ambalajul: din fiecare unghi, sticla apei de toaleta DKNY Stories reprezinta un reflex uimitor al orasului New York. Modern si elegant. Sculptural si arhitectural.Feminin si puternic. Apa de toaleta DKNY Stories cu sticla multi-fatetata este acum decorata intr-un finisaj laptos ridicandu-se ca un zgarie-nor magnific deasupra orasului. O baza solida si luxoasa creeaza o fundatie juxtapusa cu un guler rozaliu al logo-ului DKNY ca o semnatura. Cutia roz mata sarbatoreste New York City cu orizontul sau iconic in fata, in timp pe marginile laterate prezinta imagini ale podului Brooklyn si cladirea Chrysler. Un parfum cu cotraste izbitoare, precum orasul in sine.

#

DKNY STORIES este un parfum floral ambrat cu o margine moderna. Povestea incep cu parfumierul Stephen Nilsen, "Am fost insiprat din fotografiile orasului New York, trecut si prezent." Parfumul se deschide cu notele proaspete de piper roz si spuma fructului guava roz ce fac o introducere captivanta a inimii florale a irisului negru. "Spuma fructului guaza roz semnifica momentele orasului scaldate in stralucire de la apus pana la rasarit, in timp ce irisul negru a fost folosit pentru a surprinde rafinamentul din New York". Vanilia calda si senzuala, lemnul de santal si chihlimbar creeaza un finisaj captivant si o poveste memorabila. "DKNY STORIES este un parfum care se scrie singur cu fie care purtare."