Informatii produs

​CHLOÉ ABSOLOUUN TRANDAFIR SENZUAL - ABSOLU DE PARFUM

INTENS ȘI ATEMPORAL, ACEST PARFUM DEZVALUIE O BOGAȚIE SINGULARA. UN TRANDAFIR DE GRASSE ESTE JUXTAPUS CU CARACTERUL INDRAZNEȚ DE PATCHOULI PENTRU A OBȚINE UN PARFUM SENZUAL ȘI DE LUNGA DURATA.


PARFUMUL MEU EMBLEMATIC ESTE O INTEPRETARE A CEEA CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT „SĂ FII TU ÎNSUȚI”.

FIIND O INVITAȚIE DE A RENUNȚA LA PREJUDECĂȚI, DE A ÎȚI ACCEPTA SINELE, EMOȚIILE, PERSONALITATEA, CORPUL ȘI SIMȚURILE TALE.

ACESTA ESTE PARFUMUL MEU EMBLEMATIC, IAR EU SUNT CHLOÉ.STICLA

PARFUMUL SE AFLĂ ÎNTR-O STICLĂ CU UN DESIGN MODERN, CUTAT, ACCESORIZATĂ CU O PANGLICĂ LEGATĂ MANUAL.TOTUL ÎNCEPE CU UN TRANDAFIR, FIECARE O EXPRESIE A PROSPEȚIMII ȘI ELEGANȚEI, PARFUMURILE CHLOÉ ÎȘI ÎMPLETESC POVESTEA ÎNCEPÂND DE LA ACEEAȘI FLOARE DE TRANDAFIR CE PROVINE DE LA PĂSTRARE ȘI ESTE TRANSFORMATĂ DIN NOU, ACEST TRANDAFIR COMBINĂ LUMINOZITATEA, CATIFELAREA ȘI FINEȚEA, O FLOARE SOMPTUOASĂ CE SE DEZVĂLUIE DE UNA SINGURĂ.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT, PARFUM,FRAGRANCE,AQUA,WATER,EAU,ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE,BENZOPHENONE-3,ETHYLHEXYLSALICYLATE,BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL,PROPYLENEGLYCOL,CITRONELLOL,GERANIOL,BHT,ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).