Informatii produs#

 

CUPLUL

Păstrând liniile arhitecturale grafice ale The One și The One For Men, flacoanele emblematice sunt acum reinventate în auriu scânteietor. Simbol al luxului și rafinamentului, lacul auriu metalizat captează lumina datorită suprafeței sale lucioase, reflectând alura luminoasă a femeii The One Gold și aura captivantă a bărbatului The One Man.


 

PARFUMUL

The One Gold celebrează bărbatul cu un magnetism natural, dar inconfundabil. Un adevărat gentleman, acesta exprimă încredere cu eleganța sa înnăscută și stilul său unic. The One For Men Gold este întruchiparea olfactivă a carismei masculine – o apă de parfum intensă și sofisticată, la fel de puternic seducătoare ca și bărbatul care o poartă.

#

 

INGREDIENTELE

 

#

 

#

Parfumul este deschis cu o fuziune revigorantă de bergamotă italiană suculentă și portocală roșie savuroasă, iar ghimbirul roșu conferă o tentă picantă notelor de vârf de citrice. Energia vibrantă a citricelor efervescente dezvăluie treptat notele de mijloc puternic masculine de salvie pură aromatică și de esență de mușcată egipteană, înviorate de note de esență de cardamom și absolut de cardamom. Notele misterioase de paciuli conferă parfumului o bază seducătoare intensă, iar nota subtilă de fum este echilibrată de cele pământii de vetiver haitian și cele ambrate lemnoase.

#
#
#

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BHT

Produse Similare

0 of 13