Informatii produs

CALVIN KLEIN OBSESSED FOR MEN EAU DE TOILETTE

Parfumul dorinței. CALVIN KLEIN OBSESSED este parfumul irezistibil pentru bărbați, disponibil la Marionnaud.

#BottleImage


OBSESSED FOR MEN Eau de Toilette este reinvenția after-shave-ului emblematic, OBSESSION din anii ’90, creat pentru bărbatul care exprimă încredere și stil fără efort. Pulverizați pe punctele de pulsație înainte de următoarea întâlnire pentru a trece la etapa următoare…

Parfum oriental cu note de ambră

#CKObsessedMenNotes

Note de vârf

grepfrut Oro Blanco, piper Sichuan, cardamom negru

Note de mijloc:

frunze de cedru, piele

Note de bază:

paciuli, vanilie neagră, ambrox

Apa de colonie pentru bărbați emană imediat note de grefă proaspătă, echilibrate cu note de vârf condimentate, de piper și cardamom care se încălzesc printre straturile de parfum. O notă de mijloc lemnoasă, de frunze de cedru deschide esența parfumului, combinată cu o notă de piele pentru a adăuga un strop de curiozitate și interes. O notă feminină prin tradiție, folosită de obicei în parfumul pentru femei, vanilia neagră adaugă un strop dulce la bază, completând parfumul pentru a încălzi notele de sfârșit, persistând pe piele.

#BottleNotes


O combinație îmbătătoare de dorință și amintire, masculinitate și feminitate, trecut și prezent; OBSESSED FOR MEN este obsedant, trezind interesul celui care îl poartă pentru a folosi mereu acest after-shave care produce dependență.Creat datorită dragostei și obsesiei lui Mario Sorrenti față de Kate Moss când perechea a filmat pentru campania emblematică pentru parfumul Calvin Klein în anii ’90, OBSESSED FOR MEN este foarte util în combinație cu OBSESSED FOR WOMEN - cadourile perfecte pentru un cuplu pasionat.

#CKObsessedModel

EXPERTENTIPP

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE, DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, BHT, CINNAMYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, EUGENOL, CINNAMAL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140).