Informatii produs

Intensitatea noptii. O aventura fara limite. Noul LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE este un omagiu adus laturii salbatice a masculinitatii. Un parfum dinamic ce straluceste pe piele. O putere care electrifica cerul noptii.

Fara inhibitii si intoxicant. Un parfum oriental fougère, LA NUIT DE L’HOMME EAU ÉLECTRIQUE formeaza o legatura intre prospetime si senzualitate. Se deschide cu un acord crocant de mar ce se curbeaza pe o inima calda de muscata ce intensifica simturile. Pe masura ce se dezvaluie, aroma dulce de vanilie se ridica, lovind ca un curent electric. Un joc de contraste: primul acord revigoreaza simturile, in timp ce inima parfumului ramane pur senzuala.

Yves Saint Laurent reprezinta universul seductiei, a emotiei, a expresiei artistice, intr-un cuvant al eternului feminin reinventat. Vizionarul Yves Saint Laurent creeaza o lume a luxului, a parfumurilor indraznete si senzuale, a machiajului si a produselor cosmetice ce pun in valoare purtatoarea. Yves Saint Laurent respecta istoria fiecarei femei, dezvaluindu-i frumusetea si punand-o in lumina reflectoarelor.