Informatii produs

Cu NUIT D'ISSEY, Issey Miyake se inspira din puterea noptii. Un moment in care emotiile sunt amplificate. Senzatiile sunt intensificate. Fiecare lumina, o sursa de energie. Fiecare parfum, conectarea cu fortele esentiale ale Naturii. Fiecare pas, o calatorie initiatica. O lumina dinamica. Spumoasa si everfescenta, lamaia verde stropita cu aromatul si crocantul coriandru Rusesc reflecta vartejul constelatiilor pe cerul impanzit de stele.

O noapte memorabila. Aroma profunda din notele de inima de piele sensuala exercita atractia gravitationala a materiei negre. Gentiana se inradacineaza in ea cu fatelele ei verzi si dulci-amarui.

O urma magnetica. O supradoza vibranta de lemn ambrat si vetiver mineral si racoritor, extind puterea de atractie a NUIT D'ISSEY Bleu Astral departe in noapte...

Issey Miyake este un creator, un vizionar, mereu in cautarea esentialului si a inovatiei. El se inspira din arta, arhitectura si interactiunea umana. Ca personalitate, reuneste traditia cu avangarda, sobrietatea cu jocul de culori, naturalul cu rafinamentul, maiestria cu inalta tehnologie.

Issey Miyake nu este doar un stil, ci, un veritabil spirit creator.

Produse Similare

0 of 11