Informatii produs

 

INTRODUCERE


Mr. Burberry Indigo imortalizează o evadare neașteptată din oraș în Kent, de-a lungul coastei, pentru a vă simți odihnit și revigorat, în contrast cu tumultul vieții londoneze,

Vizionați filmul

 

NOUA STICLĂ


Noua sticlă elogiază emblematicul trenci bleumarin. Îndrăzneț și masculin, capacul greu amintește de nasturii specifici trenciului, asortat cu o fundă din gabardină legată manual, tipic englezească. Sticla lăcuită, în nuanțe de albastru, de la bleumarin la indigo, transmite prospețimea revigorantă a parfumului.

#

 

INSPIRAȚIA


Lăsați orașul în urmă, evadați pe coasta britanică cu Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette, pentru libertate revigorantă și aer curat și proaspăt.

#

 

ESENȚA


Un parfum lemnos de citrice, proaspăt și energic, care amintește de aerul curat de pe coasta britanică. Uleiul aromat de frunze de violetă și mentă revigorează notele de lămâie și rozmarin. Chihlimbarul și mușchiul de stejar conferă profunzime. O adevărată gură de aer curat.

#
#
#

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, OCTOCRYLENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA, ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRAL , EUGENOL, BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 42090 (BLUE 1).