Informatii produs

Eau de Lacoste L.12.12 întruchipează spiritul mărcii noastre și esența poloului renumit Lacoste - extraordinar, de neuitat, elegant, stilat și îndrăzneț. Precum încrederea pe care o simte un bărbat atunci când poartă un tricou Lacoste L.12.12.

#

 

 

L.12.12. French Panache Pour Lui pune în valoare eleganța masculină cu o notă jucăușă. Un parfum proaspăt, aromat pentru bărbați, evocă emoția pe care o simte un campion de tenis. Nucșoara, sucul de lămâie și mandarina se deschid iureșului unui acord diafan inspirat de mirosul terenurilor de tenis cu zgură. Lavandinul francez și mărul Red Windsor adaugă o energie explozivă, pregătind terenul pentru o notă finală modernă a inimii de patchouli, a santalului și a narcisei.

#

Ingrediente Principale

Lămâie

Lavandin

Lemn de santal

#


CAMPANIA FRENCH PANACHE
Lacoste L.12.12 French Panache Pour Lui se prezintă într-o sticlă albastră modernă, marcată cu blazonul sub forma renumitului crocodil al producătorului. Capacul alb imaculat este scos în evidență de o dungă roșu-aprins - o trimitere la versiunea feminină a acestei arome care te inspiră.

Fiți jucăuș și impresionați!