• Issey Miyake L'eau d'Issey Majeure D' Issey, Apa de Toaleta

  • 50 ML
  • 100 ML
50 ML
Cod 66118

304,00 lei 304.0 RON

182,40 lei

Membrii |


430,00 lei 430.0 RON

258,00 lei

Membrii |


Noua aromă își ia inspirația din apa ca un simbol masculin de putere și mișcare. Apa,într-o notă majoră. Primordial. Esențial. Elementar. Apa ca principiu al creației. Modelarea materiei prin mișcarea perpetuă. Lustruind o bucată de lemn, o piatră sau sticlă pănă la perfecțiune. La fel precum sticla L’Eau d’Issey Majeure reamintește de sticlirea mării în valurile tumultoase, aroma este evocarea unui lemn plutind pe apă, sculptat pana la perfecțiune de apa mării.

Aroma originală din 1994 a fost inspirată de căderile de apă și cascade. Pentru a o reinventa, Aurélien Guichard și Fabrice Pellegrin își iau inspirația din puterea oceanului și izbitoarea planare a acordului de sare și lemn.

Așa cum lumina soarelui este prinsă pe creasta unui val, bergamota luminoasă și grepfruitul aduc strălucire îmbrațișând notele aromate. Un vânt uscat sufla pe o notă lemnoasă inovativă, saturată cu acorduri de sare și minerale.

Issey Miyake este un creator, un vizionar, mereu in cautarea esentialului si a inovatiei. El se inspira din arta, arhitectura si interactiunea umana. Ca personalitate, reuneste traditia cu avangarda, sobrietatea cu jocul de culori, naturalul cu rafinamentul, maiestria cu inalta tehnologie.