Informatii produs

Proaspat. Provocator. Subtil.

O noua definitie a masculinitatii urbane cu o infuzie de dinamism si modernism. Indraznet si magnetic, este pentru barbatul care nu cunoaste limitarile si restrictiile. O combinatie puternica de arome ce complementeaza barbatul ce a cucerit lumea.

Parfumul se deschide cu note de bergamota in timp ce semintele de angelica si piper roz aduc o tusa usor condimentata. Extrasul de Cardamon ofera un efect racoritor si revigorant punand in valoare notele de varf. Notele de ienupar si cypress ofera parfumului o nota de clasica, plina de masculinitate. Aroma de Ambrox ii da o nota calda si catifelata, pentru a fi ulterior pusa in valoare de notele lemnoase si senzuale de musc si casmir.

Familie olfactiva: Condimentat.

Michael Kors este un designer recunoscut la nivel international ce a castigat numeroase premii pentru colectiile sale de accesorii si haine de lux. Pentru a completa gama de produse de lux a lansat incepand cu 2001 o gama de parfumuri ce incanta simturile si sunt o reflexie perfecta a lucrarilor sale din lumea modei.