Informatii produs

DAVIDOFF COOL WATER
WAVE MAN EAU DE TOILETTE

Simțiți răcoarea brizei oceanului în fiecare strop de Davidoff Cool Water Man Eau de Toilette; un after-shave pentru bărbați, care insuflă intens energie, disponibil la Marionnaud.

Cheia se află în denumire: Cool Water este răcoritor, înviorător și pur cu nuanțe calde.

Un parfum aromat proaspăt

#DavidoffCoolWaterWaveNotes

Note de vârf

Menta, levănțică

Note de mijloc

Oakmoss, Geranium, lemn de santal

Note de bază

Musk, AmberUn simbol masculin pentru un bărbat viguros, acest parfum pur pentru bărbați este precum o plonjare în ocean, într-o sticlă - chiar și atunci când plaja pare a fi o amintire îndepărtată.

#WaveGif
#BottleGif


Această apă de colonie pentru bărbați izbucnește la suprafață în bule de mentă înviorătoare și lavandă, apoi se deplasează spre exterior cu forță în note de mușchi de stejar, geranium și lemn de santal. La sfârșit, Cool Water alunecă într-un torent cald de ambră și mosc, culminând într-un parfum proaspăt, aromat, pe care bărbații îl pulverizează de peste 25 de ani.

Între timp, sticla de parfum elegantă și masculină întruchipează esența prospețimii, reflectând albastrul oceanului și reprezentând un parfum cadou frapant pentru el.

#Surfer

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, EUGENOL, CITRAL, BHT, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS.