Informatii produs

 

HERO CAMPANIA

HERO întruchipează libertatea, transformarea și un nou spirit masculin. Puternic, autentic și magnetic, bărbatul și calul se avântă împreună în marea vie, transformându-se într-o creatură mitică. Primul parfum creat de Riccardo Tisci pentru Burberry, noul spirit masculin explorează codurile și dualitatea casei, contradicția și puterea regatului animal.

 

 


FRUMUSEȚEA NATURII

 

#
#
#


UN NOU EROU MODERN


Enigmatic și aventuros, Adam Driver învie spiritul parfumului HERO prin ușurința cu care adoptă dualitatea: putere și subtilitate, putere și compasiune, putere fizică și creativitate.

 

 

HERO PARFUMUL

O combinație captivantă de putere și prospețime, reprezentând dualitatea bărbatului modern caracterizat de putere și sensibilitate deopotrivă.

 

 


NOTELE OLFACTIVE

 

#
#
#

Proaspăt, luminos și îndrăzneț, parfumul iese în evidență prin notele efervescente de bergamotă și este învigorat de notele de ienupăr și piper negru. Ienupărul, ingredientul clasic al parfumierilor britanici, conferă parfumului o prospețime vibrantă, fiind accentuat de un trio de uleiuri calde de lemn de cedru provenit din trei lanțuri muntoase distincte: Munții Apalași din Virginia, Munții Atlas din Africa și Himalaya din Asia.

 
HERO STICLA

O reinterpretare modernă a parfumului Burberry creat de Riccardo Tisci - prezentată pentru prima oară într-o sticlă ștanțată cu o monogramă TB. Puternică și modernă, precum parfumul pe care îl conține. Forma sa unghiulară este o reinterpretare abstractă a copitei emblematice a casei, gravată cu logoul Burberry curbat.

#
#
#
#

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, ALCOHOL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, DISODIUM EDTA, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140).

Produse Similare

0 of 15