Informatii produs

BOSS THE SCENT INTENSE
FOR HIM EAU DE PARFUM

Descoperiți seducția atât de puternică încât vă mistuie: intensificați-vă simțurile cu BOSS THE SCENT INTENSE; un afrodiziac lichid într-o sticlă de parfum...

BOSS THE SCENT INTENSE for Him Eau de Parfum este after-shave-ul potrivit pentru bărbatul contemporan încrezător; emană treptat seducție, putere și masculinitate din fiecare notă a parfumului.

Parfum lemnos, oriental

Completând stilul modern de viață al bărbatului BOSS, BOSS THE SCENT INTENSE de la Hugo Boss este varianta modificată care are la bază portofoliul BOSS THE SCENT original. Masculin, puternic și memorabil, parfumul se bazează pe aromele anterioare intensificând uleiurile de parfum și ingredientele din apa de colonie, sporind puterea de seducție prin aromă.

Stârniți-vă simțurile cu parfumul pentru bărbați care produce dependență. Se dezvăluie dintr-un strat de vârf condimentat, proaspăt de ghimbir și intensificat de cardamom verde; vibrează de energie stimulatoare prin aromă.

Fructul de maninka de calitate superioară, un afrodiziac exotic, se află în inima parfumului, deasupra unei note texturale de piele, viguroase, pentru a lăsa o senzație puternică și călduroasă pe piele, învăluind bărbatul care îl poartă într-o senzație de senzualitate. În timp, aroma se dezvăluie, revelându-și forța incredibilă pe măsură ce vă apropiați.

Note de vârf

Ghimbir, Cardamom

Note de mijloc

Fruct de Maninka

Notă de bază

Piele

O apă de colonie pentru bărbați cu forță magnetică și intensitate de neuitat, BOSS THE SCENT INTENSE a fost creat special pentru bărbatul contemporan care știe exact ceea ce își dorește.

EXPERTENTIPP

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BH, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL , CITRAL, GERANIOL , CI 15985 (YELLOW 6), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33).