• Hugo Boss BOSS Bottled United Apa de Toaleta

  • 50 ML
  • 100 ML
50 ML
Cod 68354

340,00 lei 340.0 RON

Membrii |


446,00 lei 446.0 RON

Membrii |


 

BOSS BOTTLED UNITED

Apă de toaletă ediție limitată

#BottleGif

PARFUMUL

A BOSS BOTTLED UNITED este reprezentarea olfactivă a unui teren de fotbal din centrul orașului, combinând prospețimea aerului liber cu căldura urbană a notelor lemnoase.INGREDIENTELE

Notele plantelor sălbatice buchu încep un joc vitalizant și sunt energizate de mentă proaspătă. Notele lemnoase calde și senzuale întregesc mirosul pentru a da senzualitate și putere.

NOTE DE VÂRF: Plantă sălbatică buchu

NOTE DE MIJLOC: Mentă

NOTE DE BAZĂ: Note lemnoase

#BottleGif

CAMPANIA

Parfumurile BOSS celebrează călătoria a patru jucători de fotbal de talie mondială, punând în evidență momente cheie din viața lor. Harry Kane, Alvaro Morata, Philippe Coutinho e Julian Draxler.Patru vedete de fotbal extraordinare. Patru bărbați reprezentativi ai spiritului #ManOfToday. În această campanie explorăm poveștile lor fascinante, mai exact modul în care transpun valorile jocului în viața reală. Se află în topul profesiei lor, însă rămân întotdeauna umili. Sunt dedicați și motivați. Respectuoși. Însă cel mai important, sinceri cu ei înșiși. Pe măsură ce fiecare din cei patru jucători își împărtășește povestea, descoperim că atitudinea și valorile lor reprezintă elementul esențial în formula succesului lor.

BOSS BOTTLED

PARFUMURILE

Au inspirat bărbații să pună în aplicare propriile idei privind succesul de aproape 20 de ani. Oră de oră, parfumurile se dezvăluie și capătă o calitate diferită, care inspiră și persistă cu BOSS Man/#ManOfToday pe parcursul zilei.

BOSS a fost întotdeana o emblemă a masculinității. Fiind o companie a cărei moștenire este caracterizată de creația artistică și stil, colecțiile sale de modă și universul de parfumuri au devenit sinonime cu aspirația și realizarea. De la încrederea insuflată de croiala unui costum perfect ajustat, la sofisticarea întruchipată de un parfum echilibrat fin, BOSS este un răspuns constant și reprezentativ al masculinității contemporane.

#banner