Informatii produs

Un parfum masculin, seducator si contemporan pentru barbati, editia limitata Armani Code A-List va permite sa va luati locul pe lista exclusiva: 'Armani-List'. Parfumul pentru babati Code A-List are o masculinitate cultivata si impecabila, o personalitate puternica, naturala, care atrage si revine la viata odata cu caderea noptii.

Parfumul in editie limitata, Code A-List, este inspirat de aceleasi note olfactive seducatoare ca promul parfum Armani Code. Pentru Code A-List, parfumierul Antoine Maisondieu a creat un mix special de esenta de bergamota si mandarina verde impreuna cu accente de lemn de guaiac. O tensiune este creata intre inima formata din lavanda si intensitatea boabelor de tonka. O modalitate unica de a extrage inima lavandei creeaza luminozitate si evidentiaza aspectul seducator si masculin al mirosului lemnos-oriental.

Design-ul sticlei este evidentiat de o esarfa vibranta, rosie, care inlocuieste esarfa clasica neagra pentru a evoca ideea unei lumi nocturne si exclusive.

Code A-List este un blend nou si incitant care sugereaza eleganta seductiei si accesul intr-o lume exclusiva. Revendica-ti locul pe lista Armani ('Armani-List) si patrunde intr-un univers accesibil doar prin intermediul unei invitatii.