Informatii produs

Acqua Di Gio Absolu, parfumul care sarbatoreste uniunea dintre apa si lemnul cald. Vazuta prin ochii lui Giorgio Armani, alianta dintre apa si lemn ne invita sa calatorim intr-o lume a masculinitatii atemporale.

Folosind note acvatice si patchouli, un nou parfum indraznet si rafinat a fost creat. Esenta de patchouli ofera echilibrul perfect intre parfumul acvatic si aromele lemnoase, creand o masculinitate reala cu nota senzuala, aflata in inima parfumului. Supradoza de lemn si si caldura dependenta oferita de rasina de labdanum aduc la baza parfumului masculinitatea absoluta.

Sticla parfumului mentine forma iconica a Acqua di Gio, dar dezvaluie parfumul luminos de culoarea ambrei intr-o sticla transparenta. Capacul unic este creat din lemn de frasin, care provine din surse regenerabile, creeaza contrast perfect balansat cu gulerul metalic si stralucitor.

INGREDIENTE

Alcohol, Parfum, Fragrance, Aqua, Water, Linalool, Limonene, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Coumarin, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, Bumetrizole, Citral, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate.

Produse Similare

0 of 11