Informatii produs

CE ESTE:

Imbogatit cu extract din cactus de origine naturala, Sauvage All Purpose Moisturizer poate fi utilizat pe fata, pe maini si pe corp pentru a hrani pielea si a mentine culoarea vibranta a tatuajelor.

CE FACE:

Imbogatit cu extract din cactus de origine naturala, Sauvage All Purpose Moisturizer poate fi utilizat pe fata, pe maini si pe corp. Ideal pentru mentinerea culorii vibrante a tatuajelor, datorita actiunii sale de hidratare, protejeaza pielea de semnele imbatranirii. Textura sa fondanta este absorbita imediat de piele si lasa in urma note parfumate.La fel de puternic si de vivace precum Sauvage, crema hidratanta reproduce prospetimea suculenta a acestuia si nuantele sale condimentate. O senzatie imediata de curatenie, limpede si masculina.

O texura fina, fondanta si nelipicioasa, care se absoarbe imediat, pentru a hidrata perfect pielea. Ajuta de asemenea la revigorarea si mentinerea culorilor din tatuaje. Pielea este curata si mata. Imbogatit cu extract din cactus de origine naturala, hraneste pielea si ajuta la combaterea semnelor imbatranirii.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru un ritual Sauvage:

1. Curatati pielea cu Sauvage Shower Gel.

2. Pregatiti pielea pentru barbierit cu Sauvage Shaving Gel.

3. Calmati si hidratati pielea cu Sauvage All Purpose Moisturizer.

4. Alegeti-va parfumul: Sauvage Eau de Toilette sau Sauvage Eau de Parfum.