Informatii produs

#

Noul capitol al parfumurilor cu semnătura Gucci Guilty pornește de la noțiunea femeii cu adevărat libere. Exprimarea modernă a propriei personalități și a lipsei oricăror frici strălucește în noua declarație puternică #ForeverGuilty.

CAMPANIA

#ForeverGuilty prezintă povestea a două persoane care trăiesc complet liber față de așteptările vieții, iar legătura dintre ele este una naturală și, în același timp, nebună și excentrică. Cunoscutul actor și muzician Jared Leto se întoarce în povestea Gucci Guilty, acum alături de Lana Del Rey. Două individualități puternice, care însă se completează natural în diverse scene, cei doi sunt observați discret de obiectivul lui Glen Luchford în locuri emblematice ale Hollywoodului și alte locuri de referință americane.

#
#

PARFUMUL

Încălcând regulile tradiționale ale parfumului pentru bărbați, notele de mijloc de flori de portocal feminine, senzuale ale parfumului Gucci Guilty Pour Homme sunt intensificate de note seducătoare de lavandă franțuzească și patchouli.

#DESIGNUL

Sticla și capacul Gucci Guilty Pour Homme învelite în metal gri completează parfumul cald de culoare gri-violet. Ambalajul mat, ivoriu și negru, este accentuat de un logo argintiu care reprezintă literele G interconectate, specifice casei de modă.