• Hugo Boss BOSS Bottled Bottled. Apa de Toaleta

  • 30 ML
  • 50 ML
  • 100 ML
30 ML
Cod 11395

282,00 lei 282.0 RON

Membrii |


355,00 lei 355.0 RON

Membrii |


463,00 lei 463.0 RON

Membrii |


BOSS BOTTLED EAU DE TOILETTE

Vă prezentăm parfumul pentru bărbați #MANOFTODAY. Disponibil la Marionnaud, BOSS BOTTLED Eau de Toilette este un simbol al masculinității și al bărbatului modern - în esență, reprezintă forța și eleganța unui costum într-o sticlă.

La fel de modern ca în urmă cu 20 de ani, când a fost lansat, BOSS BOTTLED a pătruns fără efort în viața de zi cu zi a bărbaților din întreaga lume.

#BossBottledAnimation


#BossBottledInHand
#GqRecommendsBossBottled
#ChrisHemsworth

#MANOFTODAY este următoarea misiune BOSS BOTTLED; o campanie care inspiră bărbații să prezinte lumii cine sunt prin acțiunile lor și valorile care ghidează viețile lor.


„Campania Man of Today se concentrează asupra ideii că faptele spun mai mult decât cuvintele – un principiu pe care am încercat întotdeauna să îl concretizez și să îl respect”, declară ambasadorul BOSS BOTTLED, Chris Hemsworth.

Parfum fougère oriental

#BossBottledIngredients

BOSS BOTTLED este un after-shave fougère oriental cu note de măr, scorțișoară și geranium. Parfumul se dezvăluie oră de oră și însoțește bărbatul BOSS pe parcursul întregii sale zile.

Note de vârf

măr și citrice

Note de mijloc

geranium, scorțișoară, cuișoare

Note de bază

vanilie, lemn de santal, vetiver, lemn de cedru, lemn de măslini, note similare ambrei, note de mosc

Alcohol Denat, Aqua/Water, Parfum/Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Cinnamal, Geraniol.