Prada Products

Poezia unui paradox.

Frumusetea se regaseste in contrastele dintre emotie si ratiune, cunoscut si necunoscut, armonie si discordie si este inspirata de colectiile fashion de pe podiumurile Prada. Fiecare creatie olfactiva Prada foloseste aceeasi tehnica luxurianta: alchimia contradictiei si a transformarii sta la baza insufletirii acestora in acord cu luxul contemporan.

Vezi toate produsele
Prada Candy Prada Candy O noua fateta a feminitatii Prada:
exploziva, excesiva si pasionala.
Descopera
Prada Luna Rossa Prada Luna Rossa Aroma masculina Prada inspirata de tehnologie si descoperirea performantei. Descopera
Prada Les Infusions Les Infusions De Prada Esenta amintirilor: o oda adusa
traditiei si nostalgiei senzoriale.
Descopera

DESCOPERA LUNA ROSSA

Prada Luna Rossa

DESCOPERĂ NOUL
LUNA ROSSA OCEAN

Luna Rossa OCEAN, noul parfum de la Prada. O interpretare masculină ce îmbină pasiunea pentru inovații digitale și tehnologii emergente cu spiritul dinamic, sportiv al bărbatului care nu ezită să înfrunte pericolele, în căutarea unor noi provocări.Un univers acvatic care se contopeşte cu pasiunea bărbatului aventurier pentru navigație extremă și tehnologie.

Prada Luna Rossa

NATURA AUGMENTATĂ
DE TEHNOLOGIE

Prada Luna Rossa Ocean glorifică dinamismul Simbiozei dintre om si natura. Maeștri Parfumieri Carlos Benaim şi Anne Flipo au descoperit sursa celor mai rafinate ingrediente naturale și au redat cu măiestrie printr-o tehnologie moleculară inovatoare prospeţimea, intensitatea și eleganța ingredientelor. Un parfum al contrastelor: notele citrice fresh ale Bergamotei se alăturată aromelor picante şi lemnoase extreme ale vetiverului, care se îmbinată cu eleganța notelor de iris. O expriență olfactivă unică, captivantă și intensă.

DESCOPERA O LUME DE ZAHAR

Prada Candy

PRADA CANDY

Avand o inclinatie catre cultura POP, si un strop din flirtul Nouvelle Vague, Prada Candy este jucaus, intens, obsesiv si captivant.

Prada Candy

DULCELE PERFECT

Rozul socant, o silueta retro-futurista si o atitudine indrazneata, estetica Prada Candy denota rafinament la superlativ.

DESCOPERA LES INFUSIONS

Prada Les Infusions

LES INFUSIONS

O oda dedicata trecutului si totodata o alegorie a lumii moderne, o reinterpretare a procedeelor parfumeriei antice in forme care se simt integral moderne.

Prada Les Infusions

ESENTA AMINTIRII

O compozitie vie, dar subtila, a artizanatului suprem si al amintirilor efemere. Experienta este una de deja-vu, un flirt olfactiv cu un trecut care priveste indraznet catre viitor.