Informatii produs

CE ESTE:

Primul lac de buze sub forma de stick semnat Dior care ofera o acoperire completa si o stralucire lichida. Descoperiti Dior Addict Lacquer Stick, lacul de buze sub forma de stick semnat Dior, usor de aplicat, usor de purtat. Un stick cu efect de „fondant de buze” care ofera culoarea si stralucirea unui lac, confortul unui balsam, o rezistenta de 6 ore* si o finete exceptionala.

„Pentru aceasta noua generatie de rujuri, mi-am dorit confortul unui balsam hidratant, fara niciun compromis in ce priveste intensitatea culorii si stralucirea. Toate aceste atuuri sunt combinate intr-un singur stick: Dior Addict Lacquer Stick.” Peter Philips, Director de creatie si de imagine al Dior Makeup

* Test instrumental (sau clinic), 20 de persoane

Stralucirea extrema se datoreaza unei combinatii exclusive Dior intre 5 uleiuri ultralejere, dintre cele mai stralucitoare, si ceara de albine hranitoare, care confera rezistenta texturii. Colectia Dior Addict Lacquer Stick primeste 6 nuante noi.

CE FACE:

O culoare intensa, dintr-un singur strat, datorita unei baze aproape cristaline, cu 44% mai transparenta decat o baza de ruj de buze clasica*, pentru o culoare de o stralucire exceptionala.

O textura cu efect de „fondant de buze” obtinuta datorita unui nou procedeu de turnare a batonului de ruj, mai bland si mai lent, pentru un miez fondant, aproape gurmand, si o stralucire cu efect „lichid”.

* Dior. Test in vitro, masuri fizice

* Test instrumental (sau clinic), 20 persoane

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Pregatiti buzele masandu-le usor cu Lip Sugar Scrub, apoi indepartati produsul in exces cu ajutorul unui servetel de hartie.

2. Pentru un plus de intensitate si de precizie, se utilizeaza Dior Contour pentru desenarea conturului si umplerea interiorului buzelor.

3. Se aplica Dior Addict Lacquer Stick din doua miscari, pornind dinspre mijlocul buzelor, pana la arcul lui Cupidon, apoi intinzand pana la colturile exterioare.

Pentru a crea aceste nuante pop ultrapigmentate, Peter Philips, director de creatie si de imagine al Dior Makeup, s-a inspirat din culorile dulci-amare ale Californiei si din eleganta naturala pariziana.