Informatii produs

CE ESTE:

Lac de unghii in culori couture, cu stralucire si rezistenta de gel.

CE FACE:

Pentru ca vara inseamna distractie si libertate, Dior Vernis se joaca cu culori stralucitoare. Stralucire: rasinile „Gel Coat”* de o mare puritate, combinate cu un tehno-polimer, transforma fiecare strat de lac intr-o pelicula neteda si stralucitoare precum sticla.

Rezistenta: imbogatit cu siliciu de origine organica, noul Dior Vernis fortifica suprafata unghiei pentru o rezistenta optima. Tehno-polimerul asigura fuziunea perfecta dintre lac si unghie, pentru o rezistenta cu adevarat indelungata. Incurajati-va dependenta de culoare fara moderatie, intrucat formula noului Dior Vernis nu contine toluen, formaldehida, ftalati sau camfor.

* Strat de gel

Culorile fac Pow, Wizz, Splash, Blop pe varful degetelor, in nuante de portocaliu sau corai torid, de albastru-denim sau albastru-piscina... La alegere!

Patru lacuri de unghii Dior Vernis imbogatite cu un sidefiu care capteaza soarele, sexy ca un bikini si amuzant ca o melodie pop.

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se aplica un strat subtire de Base Coat Abricot.

2. Se aplica un prim strat foarte fin de Dior Vernis, incepand cu mijlocul unghiei si continuand pe lateral. Se aplica apoi un al doilea strat, mai gros, pentru a conferi profunzime culorii.

3. Stralucirea maxima se obtine prin aplicarea unui strat de Top Coat Abricot sau de Gel Coat.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv

0 of 8