Informatii produs

CE ESTE:
Adevarata emblema a privirii Dior, care concentreaza tot savoir-faire-ul Casei in ceea ce priveste culorile si efectele vizuale, Paleta 5 Couleurs se reinventeaza. Mai creativa, cu o concentratie inca si mai ridicata de pigmenti, mai bogata in efecte, paleta 5 Couleurs le permite femeilor sa exploreze fiecare fateta a culorii si sa-si exprime toate laturile personalitatii. Cu Paleta 5 Couleurs, iti exprimi liber personalitatea, creativitatea nu mai are limite, iar culorile sunt mai indraznete ca niciodata.
Pudra este imperceptibila pe piele, iar culoarea fuzioneaza intr-o pelicula incredibil de fina si extrem de rezistenta.

Mat, metalizat, satinat, lamé, sidefat, paietat... efectele sunt la inaltime in noile palete 5 Couleurs si fac culorile sa vibreze cu reflexii multiple. Fiecare armonie a fost conceputa astfel incat efectele si culorile aceleiasi palete sa se suprapuna cu usurinta, pentru a crea un machiaj perfect echilibrat si de o creativitate infinita.

CE FACE:
O varietate de texturi reunite intr-o singura cutie, pentru stilizarea privirii printr-un joc de suprapuneri. Savoir-faire-ul laboratoarelor Dior permite atingerea celui mai inalt nivel de fidelitate cromatica: efectul de pe pleoape este la fel de intens ca nuanta din cutie. Pigmentii sunt compactati in pudra cu agenti de legare pentru a crea o senzatie cremoasa pe degete.

'CE ESTE:
Descoperiti cele patru nuante intense, usor sidefate, de Dior Vernis, cu un efect glossy mult ravnit.
Stralucire: rasinile „Gel Coat” de o mare puritate, combinate cu un Tehno-Polimer, transforma fiecare strat de lac intr-o pelicula neteda si stralucitoare precum sticla. Rezistenta: imbogatit cu siliciu organic, noul Dior Vernis fortifica suprafata unghiei pentru o rezistenta optima.

CE FACE:
Tehno-polimerul asigura fuziunea perfecta dintre lac si unghie, pentru o rezistenta cu adevarat indelungata. Incurajati-va dependenta de culoare fara moderatie, intrucat formula noului Dior Vernis nu contine toluen, formaldehida, ftalati sau camfor.

CUM SE UTILIZEAZA:
1. Se aplica un strat subtire de Base Coat Abricot.
2. Se aplica un prim strat foarte fin de Dior Vernis, incepand cu mijlocul unghiei si continuand apoi pe lateral. Se aplica in continuare un al doilea strat, mai gros, pentru a conferi profunzime culorii.
3. Stralucirea maxima se obtine prin aplicarea unui strat de Top Coat Abricot sau de Gel Coat.

Produse Similare

  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
    Exclusiv

0 of 10