Informatii produs

Paleta de farduri pentru pleoape 5 Couleurs Couture, reinterpreteaza modul in care penele pasarilor isi schimba culoarea in bataia luminii, precum si nuantele toamnei. Paleta dezvaluie 5 nuante cu texturi cremoase si confortabile, care nu se aduna in pliul pleoapei.

Editia de colectie arboreaza un model exclusiv, inspirat de pene, care ornamenteaza cele doua palete de farduri pentru pleoape: Night Bird si Early Bird. Cele doua armonii cromatice in editie limitata ofera nuante de toamna si un efect sidefat.

- O textura confortabila, care nu se aduna in cuta pleoapei.

- Culoare intensa si ultrarezistenta.

- Efecte variate: mat, metalizat, iluminator si bicolor.

- O pereche de aplicatoare cu capete duble, pentru un machiaj creativ si expresiv.

Paletele de farduri cu o textura ultrafina la atingere ofera intensitate cromatica imediata & de durata, potrivita oricarei nuante de ten.Pentru un look natural:

1. Cu ajutorul capatului lat din burete se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila, pentru a deschide privirea.

2. Cu ajutorul capatului ingust de burete se aplica nuanta mai inchisa la baza genelor, pentru definire.

3. Cu ajutorul pensulei oblice, se ilumineaza aplicand nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, pentru un efect de marire a ochilor.

Pentru un look elegant:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului lat din burete, pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa la baza genelor cu ajutorul capatului ingust, pentru definire.

2. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei de estompare.

3. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului cu ajutorul capatului lat din burete, creand un contrast mai puternic, pentru structurarea privirii.