Informatii produs

CE ESTE:

Fardul de pleoape emblematic de la Dior afiseaza un model fermecator si invaluie privirea in nuante vibrante, in editie limitata.

Toamna aceasta, paleta emblematica 5 Couleurs exploreaza o gama de nuante vibrante, pentru un efect mat si luminos.

In jurul motivului hipnotic al acestei palete de farduri de pleoape se contureaza o feminitate puternica si vizionara.

CE FACE:

Pudra este imperceptibila pe piele, iar culoarea fuzioneaza intr-o pelicula extrem de fina, cu o rezistenta spectaculoasa. O varietate de texturi intr-o singura cutie, pentru stilizarea pleoapei printr-un joc al suprapunerilor. Savoir-faire-ul laboratoarelor Dior permite obtinerea unui nivel extrem de ridicat de fidelitate cromatica: efectul de pe pleoape este la fel de intens precum culoarea din cutie. Pigmentii sunt compactati in pudra cu ajutorul unor lianti, pentru o senzatie cremoasa pe degete.

Doua armonii de farduri de pleoape in editie limitata, care capteaza privirile:

977 Glorif-eye : o armonie de nuante de violet si de gri, iluminate de o nuanta centrala albastru-azur.

517 Intensif-eye : o paleta intensa de gri, maro si bordo, electrizate in centru de un galben puternic.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru o privire naturala

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila, cu ajutorului capatului din burete rotunjit, pentru a deschide privirea. 2. Se aplica nuanta mai inchisa la baza genelor, cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire. 3. Se ilumineaza aplicand nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului, cu ajutorul pensulei, pentru un efect de marire a ochilor.

Pentru o privire eleganta

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului din burete rotunjit, pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa la baza genelor cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire. 2. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei. 3. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului cu ajutorul capatului din burete rotunjit, creand un contrast mai intens, pentru structurarea privirii.

Produse Similare

0 of 13