Informatii produs

CE ESTE:

Nascuta din expertiza Backstage si inspirata de tehnicile si texturile profesionale, Paleta 5 Couleurs Designer creeaza o privire spectaculoasa si degradeuri cromatice perfecte. Paleta ofera o lectie de machiaj extrem de simpla, in 5 etape (baza de machiaj, 2 farduri pentru umbre, un iluminator si un contur). Texturile extrem de fine ale paletei 5 COULEURS DESIGNER se suprapun pe pleoapa cu un efect transparent.

CE FACE:

BAZA DE MACHIAJ pudra �COLOUR-LOCK�* netezeste, uniformizeaza si pregateste pleoapa pentru aplicarea fardului, pentru o culoare mai intensa si o rezistenta mai indelungata. FARDURILE satinate, imbogatite cu Pigmenti Colorati Sidefati combina puterea cromatica a pigmentului si luminozitatea sidefului, sculptand un relief cu efect 3D si conferind o stralucire exceptionala. ILUMINATORUL depune pe pleoapa o pelicula foarte fina de lumina. TUSUL dens structureaza si subliniaza privirea cu o stralucire mata sublima.

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Se pregateste si se omogenizeaza pleoapa cu BAZA DE MACHIAJ pudra, aplicand-o cu degetul sau cu ajutorul aplicatorului oval din burete.

2. Se imbraca pleoapa mobila in CULOAREA centrala cu ajutorul pensulei pentru fardul de pleoape.

3. Se creeaza contrast si se sculpteaza cu ajutorul FARDURILOR PENTRU UMBRE pe pliul pleoapei si pe coltul extern al ochiului, cu ajutorul aplicatorului conic din burete.

4. Oferiti un plus de stralucire, aplicand ILUMINATORUL cu ajutorul degetului sub arcada sprancenelor si in coltul interior al ochiului.

5. Privirea este definita cu ajutorul TUSULUI, aplicat la baza genelor superioare si inferioare cu ajutorul pensulei fine de contur.