Informatii produs

CE ESTE:

Paleta de farduri de pleoape 5 Couleurs Glow Vibes cu un model gravat care vibreaza in ritmul unei melodii. Textura este imperceptibila pe piele, iar culoarea fuzioneaza intr-o pelicula extrem de fina si cu o rezistenta spectaculoasa.

CE FACE:

O varietate de texturi reunite intr-o singura cutie pentru a stiliza privirea prin tehnica stratificarii (layering). Datorita savoir-faire-ului laboratoarelor Dior, culorile sunt de o fidelitate extraordinara: astfel, rezultatul de pe pleoape este identic cu nuanta si intensitatea din cutie. Pigmentii sunt compactati in pudra cu ajutorul unor lianti, pentru o senzatie cremoasa pe degete. Doua armonii de farduri de pleoape in editie limitata, pentru a ilumina privirea:

167 Pink Vibration, o armonie de mov vibrant, galben indraznet si portocaliu pastelat.

327 Blue Beat, o armonie de tonuri reci, nuante de albastru-laguna si verde-albastrui precum marea, combinate cu nuante sidefate de roz si de alb.

CUM SE UTILIZEAZA:

Pentru un aspect natural:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului din buretele rotunjit pentru a deschide privirea.

2. Apoi, pentru definire, se aplica nuanta cea mai inchisa la baza genelor, cu ajutorul capatului de tip liner.

3. Cu ajutorul pensulei, se ilumineaza aplicand nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului.

Pentru un aspect elegant:

1. Se aplica nuanta medie pe toata pleoapa mobila cu ajutorul capatului din burete rotunjit pentru a deschide privirea, apoi nuanta mai inchisa la baza genelor cu ajutorul capatului de tip liner, pentru definire.

2. Se estompeaza pe toata pleoapa mobila si spre exterior cu ajutorul pensulei.

3. Se ilumineaza cu nuanta cea mai deschisa sub arcada sprancenei si in coltul intern al ochiului cu ajutorul capatului din burete rotunjit, creand un contrast mai intens, pentru structurarea privirii.