Informatii produs

CE ESTE:

Mascara prin presare - Volum XXL instantaneu - Efect de multiplicare a genelor

Printr-o simpla apasare a tubului, obtineti volum extrem pe fiecare geana.

Prima mascara prin presare Dior adopta o formula optimizata care, pe langa volumul XXL instantaneu, ofera definire fir cu fir si etaleaza linia genelor, care par multiplicate.

Noua formula High Definition combina volumul XXL cu definirea fir cu fir a genelor. Formula este imbogatita cu ingrediente de ingrijire a genelor: vitamina B5, cunoscuta pentru proprietatile sale de fortificare, si extractul protector de bumbac tonifica genele la fiecare aplicare, invelindu-le si amplificandu-le volumul natural. Diorshow Pump 'N' Volume HD se inlatura cu usurinta, printr-o simpla clatire cu apa calduta.

Pentru a se adapta la toate culorile de ochi si la toate stilurile de machiaj, Diorshow Pump ’N’ Volume HD este disponibil in trei nuante esentiale: negru, maro si albastru.

CE FACE:

Diorshow Pump 'N' Volume HD combina volumul XXL emblematic cu un efect High Definition al machiajului.

Printr-o simpla apasare, obtineti volum extrem pe fiecare geana si o linie a genelor mai plina, cu un efect de volum High Definition sporit cu +94%. Inelul de stergere interior alcatuit din doua tipuri de material incarca peria cu cantitatea optima de produs, pentru gene cu volum extrem, fara excese.

Rezistenta de 24 de ore.*

* Teste instrumentale, 11 persoane (aplicarea obisnuita realizata de femei versus gene nemachiate).

CUM SE UTILIZEAZA:

1. Presati tubul flexibil o data sau de doua ori pentru ca formula sa devina fluida, iar peria sa se incarce uniform cu cantitatea optima de produs.

2. Aplicati mascara cu miscari verticale dinspre radacina genelor spre varf.

3. Aplicati straturi suplimentare pentru a obtine efectul de volum XXL dorit.