Informatii produs

CE ESTE:

Volum instantaneu - Aspect natural - Mascara prin presare pentru sprancene - Efect de fortificare

Prima mascara prin presare pentru sprancene de la Dior, pentru volum instantaneu cu aspect natural. Printr-o simpla apasare, obtineti volumul Backstage! Diorshow Pump 'N' Brow confera un aspect mai plin sprancenelor in mod natural.

Formula imbogatita cu microfibre si ingrediente cu rol de fortificare (vitaminele E, B5 si B8) adauga textura cu un efect 3D pentru sprancene pline, bogate, care-si pastreaza aspectul natural.

Diorshow Pump ’N’ Brow este disponibil in 5 nuante asortate cu creioanele retractabile Diorshow Brow Styler, pentru un ritual al machiajului complet, care defineste si confera volum sprancenelor.

CE FACE:

Sprancenele par infrumusetate, mai bogate, mai pline si mai ingrijite in mod natural.

Printr-o simpla apasare, formula cu efect de volum devine fluida si incarca uniform peria, pentru un efect de machiaj perfect echilibrat, cu doza potrivita de intensitate. Sprancenele isi pastreaza aspectul plin pe toata durata zilei, fara sa se intareasca. Diorshow Pump 'N' Brow este rezistent la apa si la transfer.

CUM SE UTILIZEAZA:

Mai mult volum pentru sprancene!

1. Presati tubul flexibil o data sau de doua ori pentru ca formula sa devina fluida, iar peria sa se incarce uniform cu cantitatea optima de produs, obtinand astfel un volum fara cocoloase, cu aspect natural.

2. Suprapuneti straturile pana obtineti volumul dorit.