Informatii produs

Efect de arcuire si volum. Un produs care trebuie incercat! O singura aplicare confera genelor volum si alungire vizibila datorita formulei speciale, iar arcuirea naturala este accentuata semnificativ.

Make-up Studio, brandul olandez originar din Amsterdam, este unul dintre cele mai importante nume din lumea machiajului profesional. Make-up Studio a dezvoltat initial produse special destinate profesionistilor din teatru, film si televiziune, pentru ca ulterior fondatorul companiei, Wil van het Hek, sa dezvolte produse de machiaj destinate publicului larg.

Cu o istorie de 30 de ani, Make-up Studio a devenit unul dintre cele mai populare branduri printre make-up artisti din intreaga lume, produsele fiind disponibile acum in mai mult de 60 de tari.

INGREDIENTE

Aqua (water), Glyceryl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil (Ricinus Communis (Castor) Seed Oil), Cera Microcristallina (microcrystalline Wax), Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Crifera (Carnauba) Wax), Pentylene Glycol, Palmitic Acid, Acrylates Copolym

Produse Similare

0 of 1