Informatii produs

'CE ESTE:
Mascara „backstage” profesionista pentru gene mai dense, volum progresiv si efect de extensie de gene fara incarcare.

CE FACE:
Linia de produse de machiaj al ochilor Diorshow se inspira din tehnicile folosite de „makeup artists” profesionisti, care au o pasiune pentru accesoriile ingenioase si usor de utilizat.
Impactul indraznet al mascarei profesioniste Diorshow se datoreaza unei formule de ultima generatie imbogatite cu microfibre. Genele capata aspectul extensiilor de gene utilizate pe podiumuri de „makeup artists”. Rezultatul se poate personaliza prin aplicarea controlata, volumul progresiv conferind densitate si lungime genelor fara a le incarca. Volumul astfel creat este spectaculos, pastrand insa un aspect natural. Datorita periei XXL din fibre, aplicarea se transforma intr-o adevarata placere. Aceasta mascara isi pastreaza prospetimea de la prima si pana la ultima aplicare. Neputandu-se usca in interiorul tubului, produsul ramane proaspat pana la capat.

CUM SE UTILIZEAZA:
1. Peria se utilizeaza vertical, pornind de la radacina genelor si continuand incet inspre varfuri.

2. Treceti peria de-a lungul genelor incet si delicat, cu mici miscari de vibratie dintr-o parte intr-alta.

3. Pentru un volum natural, aplicati un strat de mascara. Personalizati rezultatul machiajului aplicand cate straturi doriti, pentru volum spectaculos, fara nicio incarcare a genelor.

4. Pentru volum spectaculos, inainte de aplicare utilizati baza de machiaj Diorshow Maximizer 3D Plumping Lash Primer.

Produse Similare

0 of 14