Informatii produs

Mascara Diorshow Maximizer 3D, baza de machiaj-serum Dior, amplifica efectele mascarei si imbunatateste aspectul genelor, zi dupa zi. O formula cu actiune tripla - volum, curbare si lungime - pentru gene supradimensionate, imediat si timp de 24 de ore*.

Zi dupa zi, actiunea de ingrijire a Diorshow Maximizer 3D le confera genelor un aspect mai lung, mai neted si mai suplu. Inspirat de motivul Diormania, inelul din jurul tubului bazei de machiaj-serum afiseaza un nou look couture.

Imediat, aplicat cu o mascara Dior:

- Volum x3**

- Curbare +91%**

- Lungime +43%**

Zi dupa zi, utilizata zilnic:

- Volum +43%***

- Curbare +36%***

Delicata cu ochii sensibili, noua textura de balsam a Diorshow Maximizer 3D invaluie fiecare geana intr-o pelicula densa si vaporoasa. Imbogatita cu extract de albastrele, formula dezvaluie luminozitatea, intensitatea si culoarea mascarei.

Zi dupa zi, nectarul de bumbac ajuta la protejarea si invelirea genelor, in timp ce extractul de baca, un ingredient de origine naturala, contribuie la revitalizarea acestora. *Test instrumental, 20 de persoane.

**Test instrumental, 16 persoane. Comparatii imediate intre gene nemachiate si gene machiate cu Diorshow Maximizer 3D si o mascara Dior.***Evaluare clinica, 28 de femei, dupa 1 luna de utilizare.

Produse Similare

0 of 15