Informatii produs

Pasul final in rutina de machiaj, pudra DiorSkin Nude Air, impresionant de usoara, pulbere sau compacta, da senzatia unui chip proaspat si luminos.

Cu o textura aerata si neocluziva, pudra lasa pielea sa respire liber si actioneaza ca un adevarat scut antipoluare, limitand absorbtia particulelor nocive. Pielea isi pastreaza frumusetea naturala, cu fiecare aplicare. Un machiaj care arata perfect natural.

Imbogatita cu pigmenti transparenti, aceasta formula contine pudre aerate, invizibile cu ochiul liber, care furnizeaza nuanta perfecta fara sa schimbe tonul natural al pielii. O singura atingere cu pensula este suficienta pentru crearea unui machiaj „nude” invizibil, catifelat, ultranatural, luminos si incantator, ca dupa o zi petrecuta in aer liber.

Un scut protector natural, care respira.

Extractul de portocala dulce, combinat cu vitamine si minerale, contribuie la tonifierea tenului. Pudra compacta neocluziva, permeabila, actioneaza ca un scut impotriva poluarii, limitand absorbtia de particule nocive fara a afecta functionarea naturala a pielii.

Ultilizati aplicatorul inclus, estompand cu grija dinspre centru spre exteriorul fetei. Se intinde textura si se omogenizeaza cu pensula Backstage Light Coverage Powder No. 14.